Πηγές

Εισαγωγή : Εικόνα από το https://www.google.gr/imghp?hl=el&tab=wi σχετική με την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Ενεργοποίηση: Εικόνες από το https://www.google.gr/imghp?hl=el&tab=wi σχετικές με την ατμοσφαιρική ρύπανση τις οποίες τις έκανα εγώ κολάζ.

Διαδικασίες: Δραστηριότητες: Υλικό 1ης ομάδας: Ένα βίντεο της σελίδας http://www-old.sch.gr/ του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, με τίτλο “ενέργεια και ορυκτά”.
http://video.sch.gr/asset/detail/qTMQJDnOYLiirFXNI74W56HK/m2AHXIjU5JbKEWNzGTxGfGS5

ένα άλλο βίντεο από το κανάλι του cnn greece στο http://www.youtube.com με τίτλο “Η ατμοσφαιρική ρύπανση σκοτώνει 3 εκατομμύρια ανθρώπους ετησίως”
https://www.youtube.com/watch?v=IoRshK4_ElA

υλικό για τα κείμενα που αναφέρονται στα καθήκοντα της 1ης ομάδας στο Ιστολόγιο πήρα από μια παρουσίαση του 13ου δημοτικού σχολείου Τρικάλων για μια ημερίδα σχετικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ( https://www.slideshare.net/lagosilias/pollution-49873413 ), και
υλικό από το http://www.wikipedia.org (αναζητώντας για τα ορυκτά καύσιμα πληροφορίες) καθώς και
από ιστοσελίδα δασκάλας Δέσποινας Γαρυφαλλίδου http://www.garyfallidou.org/energeia4/level_2/uses_of_fossil_fuels.html η οποία παρέχει πληροφορίες για τα ορυκτά καύσιμα.

Δραστηριότητες 2ης ομάδας:
Ένα βίντεο με τίτλο “energy lets save it” από το http://www.youtube.com και το κανάλι του european commission ( https://www.youtube.com/watch?v=1-g73ty9v04)
Υλικό για τις αναρτήσεις που αφορούν τα καθήκοντα της 2ης ομάδας στο Ιστολόγιο πήρα από τα sites http://kpe-kastor.kas.sch.gr/energy1/efficient/transportation.htm και http://www.cres.gr/energy_saving/biomixania/biomixania_intro.htm καθώς και από το http://www.wikipedia.org.

Δραστηριότητες 3ης ομάδας: Ένα βίντεο από τη σελίδα http://www-old.sch.gr/ του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (http://video.sch.gr/asset/detail/Z1QSWXufMqMXA6laPeCQ4Dzc/p2WtIjkicCQTZSHKeUthMH3i ) με τίτλο: “Η εξοικονόμηση ενέργειας”.
Υλικό για τις αναρτήσεις που αφορούν τα καθήκοντα της 3ης ομάδας στο Ιστολόγιο πήρα από τα sites: http://www.ee.teihal.gr/labs/pkoukos/PROSTASIA%20PERIBALONTOS/Ananeosimes%20Piges%20Energias.htm , http://www.allaboutenergy.gr/Piges23.html

Συλλογιστική ανάδραση: Το παζλ το δημιούργησα εγώ μέσω του https://www.jigsawplanet.com/, οπού έβαλα εικόνα σχετική με την ατμοσφαιρική ρύπανση την οποία βρήκα στη σελίδα https://gr.depositphotos.com .

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License